Fitnesszaal (alle lessen duren 45 minuten)


FitCircle:

De FitCircle is voor mensen die zo lang mogelijk de vitaliteit van het lichaam willen behouden. De FitCircle bestaat uit een ronde van vaste krachtapparatuur die we afwisselen met losse oefeningen. Met de speciale oefeningen in deze les krijgt u soepelere gewrichten, een betere coördinatie en sterkere spieren. Daarnaast houdt u klachten en aandoeningen langer buiten de deur.  Iedereen kan op eigen niveau meedoen.

Kracht en Balans (65+):

Bent u wat wankel, raakt u snel uit balans of /en heeft u moeite met opstaan uit de stoel dan is dit de les voor u.
Een training waarbij balans en kracht in de benen en armen voorop staat.
Elke week worden oefeningen herhaald en gewisseld.


Groepslessenzaal

Groepslessen (alle lessen duren 45 minuten)


Yoga / Pilates:

Met Yoga / Pilates neem je uitgebreid de tijd voor jezelf, je mind en je lichaam. Je lichaam verdient om goed verzorgd te worden want tenslotte moet je er nog een tijd mee doen. Het is een combi-les om leniger te worden, betere houding en evenwicht. Ook voor als je iets sterker in je buik,billen en armer wil zijn. De bewuste ademhaling ondersteunt het geheel.  Een mooi begin van de dag.

Met Pilates verbeter je jouw kracht, flexibiliteit en balans. Je ontwikkelt lange en sterke spieren en je versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen. Je krijgt dus spieren met lange elegante vormen. Tevens verbeter je jouw lichaamsbewustzijn en bouw je aan een betere houding. Zo kun je een soepele en sterke rug ontwikkelen. Pilates helpt je dus kort gezegd met je houding in het dagelijks leven en bij sport te verbeteren. Met Pilates kun je ook blessures helpen voorkomen, het is dus een perfecte aanvulling voor als je een andere sport beoefent.


High Fit:

Een intensieve les waarbij je sterker, strakker en fitter zal worden. Het eigen lichaamsgewicht en losse gewichten, kettlebell, tube’s, enz. worden als weerstand gebruikt. De oefeningen zijn mogelijk op ieder niveau en juist dát maakt het trainen leuk. Afwisseling, begeleiding en vooruitgang. Alle ingrediënten voor de perfecte training.”


Music Fit:

De les waar Muziek in zit. Een leuke les waar in stretch, dans, flexibiliteit en kracht op een muzikale manier word gebracht. Voor iedereen die van ritme houd.


Spinning:

Spinning Lekker een lesje fietsen op muziek: snel en langzaam, zwaar en licht, zittend en staand. Door de weerstandsknop te verstellen maak je je training zo zwaar als je wilt. Er wordt gewerkt aan een betere uithoudingsvermogen. De conditie zal hierbij zeker omhoog gaan waarbij u in het dagelijks leven veel profijt van zal hebben. U zult minder snel moe zijn en meer energie krijgen.