Nieuw in ‘t Gooi:   Vitaalbelang 
Vitaalbelang staat voor Fysiotherapie & Integrale Training. De ervaring en wetenschap heeft ons geleerd dat het goed bekijken van het geheel, dus niet slechts één deel van een klacht, van essentieel belang is voor het slagen van behandelingen.

Mijn naam is Janine Grothauzen.
De afgelopen 5 jaar heb ik als fysiotherapeut gewerkt in Zwitserland. Daarvoor ben ik ruim 14 jaar werkzaam geweest bij verschillende gespecialiseerde centra voor fysiotherapie & training in Nederland. Nu ik weer in Bussum woon, kunt u bij mij een afspraak maken voor: Fysiotherapie, Advies met betrekking tot leefstijlverandering.

Fysiotherapie:

U kunt bij mij terecht voor al uw klachten aan het houding-en bewegingsapparaat, die
belemmeren om pijnvrij te bewegen of te kunnen sporten.
Na intake en onderzoek, met daarna het vaststellen van een behandelplan kunnen
behandelmethoden zijn: Mobilisaties en behandeling volgens het McKenzie concept, Loop-en houdingstraining, Medical Taping, Trigger Point behandeling en Sport-of Ontspanningsmassage. Ik train of oefen ook graag buiten met cliënten. Alle behandelingen worden gecombineerd met oefeningen en adviezen, die thuis of in uw eigen sport- of fitnessprogramma geïntegreerd kunnen worden.

Leefstijl:
Heeft u een wens om uw leefstijl te verbeteren, maar vindt u dit (terecht) lastig zonder hulp? Naast de reguliere fysiotherapie geef ik u hierin graag advies, help ik bij individuele training of het trainen in kleine groepen in combinatie met een voedingsprogramma, verkrijgbaar bij Oldskool Gym 45+. Hiervoor spreken wij eerst een intake met u af.

Waarom fysiotherapie bij Vitaalbelang ?
Om goed te kunnen bekijken hoe ik u het beste kan helpen, spreek ik graag de eerste keer (in overleg) een intake van een uur af. In plaats van de reguliere 30 minuten per zitting, duurt een behandeling bij Vitaalbelang gemiddeld 45 minuten, waardoor er optimale individuele aandacht is voor uw behandeling. Aan het einde van iedere sessie krijgt u van mij adviezen en/of oefeningen mee naar huis.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, neem vrijblijvend contact op met Oldskool Gym 45+ of met mijzelf: info@oldskoolgym45plus.nl of vitaalbelang@gmail.com

Binnenkort volgt er meer informatie over  ‘Vitaalbelang’ op mijn nieuwe website !
Hartelijke groet,
Janine Grothauzen