Fitness:

Veel mensen beginnen met krachttraining alleen om er gespierd eruit te zien, maar een sterk lichaam is een gezond lichaam. Zorg dat je lichaam elke vorm van dagelijkse activiteiten aankan. Medische klachten komen veelal voort uit een slechte houding en onderontwikkelde spieren waardoor gewrichten, spieren en pezen snel overbelast worden. Iedereen kan fitness-oefeningen doen. Maar als je optimale resultaten wil halen in een bepaalde tijd, moet je trainen volgens een wetenschappelijk onderbouwd, systematisch plan. Dit plan kan je door een deskundige instructeur laten samenstellen, maar je kan je ook laten begeleiden door een personal trainer. Trainen aan de hand van het juiste fitness-plan geeft je de beste resultaten.

Cardio:

Wil jij je conditie verbeteren en wat extra calorieën verbranden? Dan is cardio training een optie. Cardiovasculaire activiteiten als hardlopen, fietsen en roeien hebben een positief effect op je bloeddruk, verlagen de kans op hart- en vaatziekten en zijn uitermate geschikt om de conditie van je hart en longen te verbeteren. Dit levert je bij andere sporten en activiteiten voordeel op: je lichaam is namelijk beter in staat is om zuurstof naar je spieren te transporten, waardoor je oefeningen langer kunt volhouden. Ook bij dagelijkse activiteiten profiteer je van een betere conditie. Traplopen en fietsen wordt zo immers een stuk minder  vermoeiend!

Vrij trainen:

Tijdens de openingstijden kan er getraind worden onder begeleiding of op eigen gelegenheid. Wel krijgt u een intake om te kijken wat u wensen zijn en wat u zelf al of niet kan. Ook word bij de intake uw bloeddruk, lengte en gewicht gecontroleerd zodat we u kunnen helpen met een op maat gemaakt advies en /of trainingsschema.