Steeds meer mensen streven een gezonde(re) leefstijl na.

Maar wie met vragen zit over fitter worden, raakt al snel verstrikt in een wirwar van adviezen. Je weet niet altijd zeker of je de juiste informatie te pakken hebt, of dat je echt op de juiste weg zit. Dit is natuurlijk cruciaal wanneer je wilt werken aan je fitheid. Wat is bijvoorbeeld nu de beste aanpak voor vetverlies of spieropbouw? Wat is voor jou de optimale voeding? En waarom eigenlijk? Hoe kom je met zekerheid van doel naar resultaat? Zie hier de reden waarom wij de Een gezonder lijf  in 12 stappen hebben ontwikkeld om een einde te maken aan ál je vragen.

 


De missie van Oldskool Gym 45+ is het leveren van correct onderbouwde informatie over training, voeding en gezondheid – puttend uit een combinatie van wetenschappelijk onderzoek en jarenlange praktijkervaring. Ons streven is hieruit betrouwbare praktische adviezen te vormen. GEZOND AFVALLEN IS EEN KEUZE!


Gezond afvallen:

Veel mensen willen wel wat kilo’s kwijt, maar weten niet goed hoe dat werkt. In een magazine lezen ze iets over een bepaald top dieet, waardoor de kilo’s er razend gemakkelijk vanaf vliegen. Maar wat blijkt na een tijdje? De kilo’s gingen er helemaal niet zo gemakkelijk van af. Sterker nog, ze zitten er weer op! Gezond afvallen is voor veel mensen, zowel mannen als vrouwen, een worsteling. Iedereen wil een gezond en slank lichaam, maar lang niet iedereen heeft dat. Ongeveer 50% van de Nederlanders is te zwaar. En dit komt niet alleen doordat al die mensen het niet proberen. Afvallen is gewoon moeilijk, maar het kan wel. Gezond afvallen is dus een keuze en het mooie is, dat iedereen het kan.


Afvallen draait om eten, niet om diëten:

Wat is het aller belangrijkste? Focus op gezond worden, dan volgt een gezond gewicht bijna altijd als vanzelf. Het mooie is dat je daarbij geen wilskracht nodig hebt, omdat je niet strijdt tegen het overlevingsmechanisme van je lichaam. Je zendt geen signalen uit dat er hongersnood heerst want je EET namelijk: afvallen draait om eten, niet om diëten!

Voedingscursus “Een gezonder lijf  in 12 stappen”:

Elke week krijg je een nieuw hoofdstuk met wat vragen, we houden per mail contact met je. Ook hebben we 3x een persoonlijk contact van een half uur. Daar houden we je gewicht bij en kan je alles vragen wat niet duidelijk is of wat je moeilijk vind.

Je mag natuurlijk ook 10 minuten voordat je gaat sporten nog wat vragen over de cursus met mede cursisten


In de 12 weken zul je ontdekken:

  • Welke simpele maaltijd aanpassingen je direct meer energie opleveren.
  • Hoe je zonder extra tijd kwijt te zijn je lichaam kunt stimuleren om vet te verbranden
  • Hoe je jouw huid er jonger uit kunt laten zien.
  • Welke stappen je kunt zetten om je weerstand te verbeteren en je algehele gevoel van gezondheid te vergroten.
  • Wat je nu praktisch in je levensstijl kunt integreren (op het gebied van voeding, stress, beweging, etc.) om je lichaam gezonder te maken
  • Welke invloed voeding heeft op onze gezondheid.
  • Wat koude training voor het lichaam doet.
  • Waarom het je in het verleden niet is gelukt om af te vallen.
  • Hoe je gedurende het hele programma en daarna gemotiveerd blijft om je doelstellingen te bereiken.

Voedingscursus een gezonder lijf in 12 stappen 12 weken prijs op aanvraag