Welkom bij Oldskool Gym 45+,

Onze missie:  Mensen ouder dan 45 jaar een gezellige en goede sportschool bieden en hen zelfstandig maar met de juiste begeleiding laten trainen. Wij bieden groepslessen aan speciaal aangepast voor mensen van 45 jaar en ouder, natuurlijk is iedereen welkom maar we richten ons speciaal op deze doelgroep. Ook mensen met medische klachten hebben bij ons de mogelijkheid op een verantwoorde wijze te sporten. Gezonde voeding en persoonlijke begeleiding vinden wij erg belangrijk en ook hierin bieden wij professionele begeleiding.

Als u vragen heeft neem gerust contact met ons op.

 

 

Facebook Nieuws
02/07/2020

We hebben een zeer geslaagde 1ste dag na de corona sluiting gehad. Mensen zijn weer blij dat ze weer kunnen trainen in een coronaproof vrije ruimte. Ook u bent van harte welkom. Kom gerust even kennis maken

30/06/2020

Eindelijk mogen we open

26/06/2020

Woensdag 1 juli is het zover, we mogen eindelijk weer open. we hebben er alles aan gedaan om u zo veilig mogelijk te kunnen laten sporten. Let wel, inschrijven is verplicht via onze Virtuagym app, heb je deze nog niet ? bel ons dan of mail ons. wij hebben er ontzettend veel zin in. U komt toch ook weer sporten?

« 2 of 72 »